Tilbud på dine pensioner - nemt og hurtigt

Tegn en aldersforsikring for at sikre dig

Skrevet 25. maj 2017

download (1)

Før eller siden sker det for enhver, at man bliver for gammel til at arbejde og så er det klart, at man er interesseret i at have et meningsfuldt liv herefter, hvilket man blandt andet kan få ved hjælp af en aldersforsikring, som er et beløb, som bliver udbetalt. Du kan eventuelt også få en aldersopsparing, som er en anden måde at sikre dig selv på.

 

Med en aldersforsikring kan alderen komme an

Der er ingen som helst grund til at gå rundt og frygte, at alderen skal komme snigende for hvis der er noget, der er sikkert så er det, at den kommer på et eller andet tidspunkt. Og til den tid så vil man være meget glad for at have sørget for at gøre sig klar til dette tidspunkt, hvilket man blandt andet kan gøre ved hjælp af en aldersforsikring, som man kan tegne mens man endnu ikke er aldrende.

 

Er man i tvivl om hvad sådan en aldersforsikring den kan tegnes og er man desuden i tvivl om de detaljer, som kendetegner denne type forsikring så kan man finde pensionsrådgivning uafhængig, som kan hjælpe en med at hitte ud af hvordan det hele fungerer. For på den måde bliver det meget nemmere at få det helt store overblik over hvad det betyder at få en aldersopsparing og hvorvidt det overhovedet er noget, som man har brug for.

En aldersforsikring bliver udbetalt én gang

Det som karakteriserer en aldersforsikring er, at det er nogle penge, som du én gang i dit liv får udbetalt. Det er således ikke nogle penge, som du får udbetalt løbende, men kun en enkelt gang. Du kan være helt rolig når først du begynder at tænke om du endda skal betale skat af dem. Det er nemlig sådan, at med en aldersforsikring, så skal du ikke betale skat af de penge, som du får udbetalt. Der er forskellige kriterier for, hvorvidt du kan vælge at få tegnet en aldersforsikring hos dit forsikringsselskab og hvorvidt du har mulighed for dette er noget, som du kan drøfte med din pensionsrådgiver, som generelt kan hjælpe dig med forskellige former for pensioner.

 

Det tidspunkt, hvor det gælder og hvor du kan få denne aldersforsikring udbetalt det er den 1. I måneden efter din tidligste udbetalingsalder. I nogle tilfælde så kan det være, at den pensionsordning du har giver dig ret til, at du ligeledes får udbetalt en delpension. Hvis det er tilfældet så kan du bare starte med at få udbetalt noget af værdien samtidig med, at du betaler til den givne pensionsordning hos os. Hvis du dør så er det forskelligt hvad der vil ske med din aldersforsikring og det kan man ikke sige noget generelt om da det handler om hvilken form for forsikring du har tegnet. Blandt andet gælder det normalt, at du skal være fratrådt dit job, hvis du skal have udbetalt din aldersforsikring. Hvis du dør, så er det dine nærmeste, som får din aldersforsikring udbetalt.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *